Сб, 04.05.2024, 18:32    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Грудень » 15 »

СТАДІОН «КРИСТАЛ»: ВІД БАТЬКА ДО СИНА


СТАДІОН «КРИСТАЛ»: ВІД БАТЬКА ДО СИНА

11:11

Більше місяця тому міський спортивний комплекс «Кристал» очолив новий керівник.

Розпорядженням Васильківського міського голови С.Г.Іващенка директором стадіону «Кристал» призначено С.В.Нередька – офіцера запасу та депутата Васильківської міської ради VI скликання.

— Сергію Володимировичу, вітаю Вас із призначенням. Якими будуть Ваші перші кроки на новій посаді?
— Дякую за вітання. Стадіон «Кристал» — безперечно є центральною спортивною ареною міста Василькова. І я вважаю, що так має залишатися завжди. Це найбільший спортивний майданчик на території Васильківщини, і я можу стверджувати, що за час свого існування він підтвердив цей статус. Я скажу, що стадіон «Кристал» наразі перебуває далеко не в найгіршому стані і це в першу чергу, завдяки підтримці з боку міської влади. Адже досвід багатьох міст показує, якщо влада не підтримує спорт, то й спортивні арени руйнуються, а спортсмени виїжджають у пошуку кращих місць для особистого розвитку. Я хочу, щоб наш стадіон був гідним стартовим майданчиком для майбутніх поколінь спортсменів.
— Вас особисто щось пов’язує з цим стадіоном?
— Звичайно ж! Мало хто знає, але мене ще хлопчиком сюди приводив батько. Саме тоді, коли «Кристал» тільки-но будувався. В ті далекі роки мій батько – відома у місті людина – Володимир Миколайович Нередько, брав безпосередню участь у будівництві цього спортивного комплексу.
— Ваш тато був для Вас взірцем, у тому сенсі яким має бути керівник та директор?
— Це навіть не обговорюється. Мій тато – це легенда, сила, авторитет не тільки для мене, а й для багатьох людей у Василькові та за його межами. Сказати про те, що він був вправним організатором – це не сказати нічого. Я завжди дивуюсь, як він міг так організувати навколо себе людей, щоб довгі роки його проекти успішно існували. Я кажу передусім про базу відпочинку «Кристал» на березі Чорного моря (Татарбунарський район, Одещина – прим. авт.), дитячий табір у селі Дзвінковому. На жаль, сьогодні деяких з них в силу різних обставин вже немає, але база відпочинку біля моря успішно оздоровлює маленьких і дорослих жителів Василькова кожен рік.
— Наш стадіон бачив чимало яскравих перемог васильківців. Скажіть, яким Ви бачите «Кристал»?
— Я не буду досить оригінальним, але скажу, що я від усієї душі хочу, щоб стадіон «Кристал» став взірцевим. Звичайно, на рівні країни змагатися тяжко, але на Київщині – цілком реально. Обласні зимові змагання відбуваються в Обухові чи в Білій Церкві. Так чому Васильків не може стати спортивним центром влітку?! Може, і я впевнений, що саме так і буде. На сьогодні я перед собою поставив за мету зберегти та примножити все те, що ми маємо. На «Кристалі» встановлено автополив, що надає нам змогу підтримувати стан газону футбольного поля на високому рівні. Провели ремонт приміщення та реконструювали трибуни спеціально до знімальних буднів над художньою стрічкою «Матч». Інтернет-провайдер «Кристал» провів безкоштовно точку WI-FI, а відтак інтернет на стадіоні є безкоштовним і кожен може ним скористатися. Спільно з міським головою Сергієм Григоровичем Іващенком знайшли фінансування реконструкції системи опалення в спортивному приміщенні комплексу.
— Чим сьогодні живе стадіон?
— «Кристал» був, є і завжди буде улюбленим місцем відпочинку васильківців. Сьогодні на стадіоні викладають п’ять тренерів з легкої атлетики, футболу, тенісу. Постійно проводять заняття групи здоров’я, міська дитячо-юнацька спортивна школа, загальноосвітні школи №1,2,7, тренуються міліціонери та пересічні жителі міста. Стадіон «Кристал» є ареною для змагань серед професійних спортсменів та любителів спорту, державні службовці, приміром, постійно проводять тут спартакіади серед працівників органів місцевого самоврядування. Також ми радо зустрічаємо гостей Міжнародного фестивалю повітряних куль. Зараз ведеться робота, пов’язана з відкриттям ковзанки. Умови для розвитку стадіону є, їх треба розвивати!

Інтерв’ю вів Олексій Смашний  

За матеріалами: vasylkivrada.gov.ua

Категорія: Васильків | Переглядів: 1085 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)