Пн, 29.04.2024, 04:10    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Квітень » 17 »

У Васильківському гарнізоні відбувся навчально-методичний збір СНД


У Васильківському гарнізоні відбувся навчально-методичний збір СНД

21:38
Васильківському гарнізоні головнокомандувачі та командувачі військово-повітряних силНа Київщині в рамках засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної оборони при Раді міністрів оборони держав-учасниць СНД відбувся навчально-методичний збір

 14 квітня, в рамках засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної оборони при Раді міністрів оборони держав-учасниць СНД на базі військових частин Повітряних Сил ЗС України, що дислокуються у Василькові на Київщині, відбувся навчально-методичний збір.

У Васильківському гарнізоні головнокомандувачі та командувачі військово-повітряних сил і військ протиповітряної оборони збройних сил семи країн СНД ознайомилися із програмою та системою підготовки офіцерів, які залучаються до бойового чергування в системі протиповітряної оборони України у Навчально-тренувальному центрі 38-го Об’єднаного навчального центру Повітряних Сил Збройних Сил України та мали змогу порівняти її із своїми.

Начальник навчально-тренувального центру полковник Тарас Венгер під час ознайомчої екскурсії розповів про військову частину, її історію та призначення. Офіцер наголосив на тому, що гості знаходяться в унікальній військовій частині.

– Це єдиний навчально-тренувальний Центр в Повітряних Силах Збройних Сил України, де проводиться контроль рівня готовності проведення злагодженості бойових обслуг і підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ, штурманів пунктів наведення авіації, фахівців розвідки, зв’язку та радіоелектронної боротьби, а також для забезпечення і проведення комплексного тренування бойових обслуг командних пунктів різних рівнів. Окрім того, офіцери центру самостійно займаються над удосконаленням програмно-апаратного забезпечення тренажерно-імітаційних комплексів, – повідомив полковник Тарас Венгер.

Гості також ознайомилися з методикою підготовки бойових розрахунків пунктів управління авіації, частин зенітних ракетних і радіотехнічних військ, військових частин РЕБ та пунктів наведення авіації у 96-й Київській зенітній ракетній бригаді Повітряного командування "Центр”, особливостями організації і несення бойового чергування з протиповітряної оборони в бригаді тактичної авіації Повітряного командування "Центр”.

Зокрема, вони побували на командно-диспетчерському пункті керівництва польотами обладнаного вітчизняними автоматизованими системами управління авіації і протиповітряної оборони. Також учасникам збору було продемонстровано можливості новітнього вітчизняного авіаційного тренажеру літака МіГ-29 (КТС-21У).

Загалом враження у гостей склалися позитивні. Офіцери Російської Федерації розповіли, що практика навчальної підготовки пілотів на таких тренажерах виправдовує себе з економічної точки зору. Щодо українського тренажера літака, вони відзначили, що це досить пристойний тренажер, який максимально наближує військового пілота до реальної ситуації.

Цими заходами засідання Координаційного комітету з питань протиповітряної оборони при Раді міністрів оборони держав-учасниць СНД та навчально-методичний збір завершилися.

За матеріалами :mil.gov.ua





Категорія: Васильків | Переглядів: 1441 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)