Сб, 27.04.2024, 12:41    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Травень » 16 »

Життя Васильківської районної державної адміністрації в травні 2011


Життя Васильківської районної державної адміністрації в травні 2011

20:16
Відгомоніли своїми колоритними подіями свята на Васильківщині. Для органів влади відповідальність у ці дні тільки посилилась. Завдяки тому всі передбачені святкові заходи пройшли на високому організаційному рівні.
А попереду життєво важливі завдання, що потребують свого вирішення і є нагальними вже сьогодні.
Надзвичайно важливою є проблема питної води, відповідна державна Програма діє, проте без наповнення її конкретним змістом годі сподіватись та позитивний результат. За ініціативи голови адміністрації Сабадаша В.І. пілотним проектом на Васильківщині стане буріння свердловини з наступним будівництвом бювету загального користування в селищі Калинівка, капітальний ремонт свердловини в селі Ксаверівка, в інших населених пунктах району. Водночас проводиться обстеження та взяття проб для аналізів з існуючих джерел питної води, особливо мереж загального користування, приватних криниць де проживають діти дошкільного віку. В цьому мають допомогти сільські і селищні голови і це буде виконано. Але слід зазначити, що в більшості випадків ми власноруч погіршуємо стан питної води. Майже всі вигрібні та каналізаційні ями споруджені не на вигріб, тобто є неізольованими від ґрунтових вод, а відтак все потрапляє до криниць і вода, в більшості з них, не відповідає вимогам ні за санітарними, ні за біологічними показниками. Отже за проблему потрібно братись спільно. Та найперше наше завдання – водяні мережі загальноосвітніх шкіл, медичних закладів, дитячих садочків, інших місць спільного користування. Співпраця районної державної адміністрації, санепідемстанції, сільських та селищних рад, комунальних служб і власників приватних криниць обовязково дасть результат. Районна державна адміністрація визначає цей напрям роботи, як пріоритет номер один.
Інше не менш важливе питання-монтаж освітлювальних мереж населених пунктів. Соромно у ХХІ віці жити в темряві. З метою подолання цього явища відпрацьована Програма заходів, організацію та контроль виконання якої буде розпочато в одному з найбільших селищ району Калинівці. Вимога до всіх сільських і селищних голів невідкладно розпочати проектувальні роботи. Адміністративні будівлі, центри та центральні вулиці мають бути освітленими в нічний час до початку третього кварталу поточного року. Затрати в тому невеликі, тож варто починати, часу для того достатньо.
Райдержадміністрацією проводяться ремонти приміщень управлінь праці та соціального захисту населення і агропромислового розвитку відповідно, які розташовані на центральній вулиці районного центру і потреба в тому назріла давно, тож варто і на місцях сільським і селищним головам обстежити стан усіх будівель та привести їх загальний вигляд до відповідності.
19 травня відбудеться виїзна колегія районної державної адміністрації в порядок денний, якої внесені питання підведення підсумків проведення двомісячника благоустрою в районі, питання виконання бюджету, збору місцевих податків, пропозицій щодо оптимізації мереж закладів гуманітарної сфери, багато інших вкрай важливих питань.
Ми в переддень Міжнародного Дня захисту дітей 1 червня. Районною державною адміністрацією вживаються усі необхідні заходи щодо захисту прав, свобод та інтересів дитини. Особливої уваги потребують діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування, в районі їх налічується 138. І кожна дитина це свій світогляд, своє виховання, своє ставлення до навколишнього світу, до дорослих та своїх ровесників. Часто ці діти зазнавали насилля і жорстокості, інших негативних проявів дорослого і дитячого світу. І наше завдання зробити усе можливе задля дитини, її виховання адаптувати та призвичаїти її до прекрасного, вічного, мудрого. Особлива роль відводиться при цьому службі у справах дітей, центру соціальних служб для сім»ї дітей і молоді, відділу сім»ї і молоді, органам опіки і піклування, якими є сільські і селищні ради, соціальним педагогам, психологам, благодійникам і меценатам, людям доброї волі.
Дійсно, батьків нічим і ніким не замінити, але якщо вже так сталось, то ми маємо віднайти і застосувати всі методичні, педагогічні, навчально-виховні засоби з метою недопущення переходу дитини на вуличне виховання та набуття нею статусу бездоглядної. Особливу роль при цьому відводимо головам сільських та селищних рад, тобто органам, які безпосередньо володіють інформацією і можуть негайно відреагувати на ситуацію, що склалась відносно дитини.
До 1 червня районною державною адміністрацією передбачено будівництво дитячих майданчиків в селищах Гребінки, Калинівка, Глеваха та в селах Плесецьке і Барахти. Більше того - дитячі ігрові майданчики мають бути в кожному населеному пункті. До цієї дати ми маємо підготуватись належним чином і приділити увагу усім дітям.
Окрема тема - оздоровлення дітей шкільного віку в поточному році в літній період. Фактично кожна дитина потребує оздоровлення і тому має бути присвячена наша турбота. Над тим працюємо.
22 травня, в День весняного святого Миколая, районною державною адміністрацією передбачено проведення культурно-мистецького фестивалю «Перлини аматорської Васильківщини», на який з’їдуться представники усіх територіальних громад району. Адже є що показати творчим колективам художньої самодіяльності, народним умільцям, солістам і виконавцям власних творів. Свято має відбутись за широкої участі громадськості, представників промислових, сільськогосподарських, інших підприємств, сільських і селищних голів. Проведення даного заходу заплановано в селі Липовий Скиток, в мальовничому місці місцевого ландшафту.
Ці та інші події в житті нашого краю урізноманітнять будні та доповнять змістом місяць травень 2011 року.
За матеріалами:vasilkiv.org.ua
Категорія: Васильків | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)