Чт, 02.05.2024, 07:30    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Серпень » 23 »

У Василькові націоналістам інкримінують теракт проти Леніна та Януковича?


У Василькові націоналістам інкримінують теракт проти Леніна та Януковича?

15:05
В офісі організації "Патріот України" у Василькові (Київська область - ред.) були виявлені заява із погрозою фізичної розправи над президентом Віктором Януковичем та вибуховий пристрій. Націоналісти стверджують, що ці речі їм підкинули з метою відкриття нової "запорізької справи".
Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у Соціал-національній асамблеї (СНА), 22 серпня близько 12 години більше двох десятків співробітників СБУ увірвалися до офісу комунального підприємства КП "Васильківський комбінат комунальних послуг". У цей час в приміщенні працювали два члена організації "Патріот України". Співробітники СБУ затримали активістів.
Після цього співробітниками Служби безпеки до офісу комунального підприємства були запрошені депутати Васильківської міської ради, члени виконкому СНА Сергій Бевз та Ігор Мосійчук, співзасновник спортивного товариство "Соловей" ім. Романа Шухевича Віталій Зателепа.
Співробітники СБУ провели в офісі обшук і вилучили більше двох десятків CD-дисків, низку листівок організації, комп'ютери.
Крім того, за словами представників СНА, під час обшуку у приміщенні офісу була виявлена фальшива листівка, складена провокаторами від імені СНА, яка стосувалася демонтажу пам'ятника Леніну в м. Борисполі, який провадили члени організації. Наприкінці листівки було розміщено погрозу фізичної розправи над президентом Віктором Януковичем.
Окрім цього в офісі було виявлено і вилучено вибуховий пристрій. Організація "Патріот України" та Соціал-національна асамблея заявили, що їхні члени не мають жодного відношення до провокативної листівки та вибухового пристрою.
"Вони були підкинуті в офіс, де працювали наші члени з метою спровокувати репресії проти Соціал-національної асамблеї. На цю хвилину співробітники СБУ затримали чотирьох побратимів. Таким чином, відкривається нова "запорізька справа" проти українських націоналістів", - наголосили націоналісти.
Нагадаємо, у Борисполі біля Києва у лютому цього року на постаменті монумента Леніна розбили гранітні плити. Відповідальність за це взяла на себе організація "Патріот України".
Як відомо, представники ВО "Тризуб" імені Степана Бандери наприкінці грудня 2010 року намагались зруйнувати пам'ятник Сталіну на території запорізького обкому Компартії. Проти них було порушено гучні кримінальні справи.
За матеріалами: Gazeta.ua
Категорія: Васильків | Переглядів: 598 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)