Пт, 03.05.2024, 07:53    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Листопад » 15 »

У Василькові відбувся обласний чемпіонат зі спортивно-бального танцю


У Василькові відбувся обласний чемпіонат зі спортивно-бального танцю

16:09
Днями в Будинку культури міста Василькова відбулися відкриті традиційні Всеукраїнські змагання зі спортивно-бального танцю «Танцювальний тріумф - 2011», це - чемпіонат спортивно-бальної Федерації танцювальних колективів Київської області. Аби взяти в ньому участь приїхали бальники з Ірпеня, Білої Церкви, Борисполя, Боярки, Броварів, Вишневого, Києва та Фастова. Назви колективів різнилися своєю оригінальністю: «Сузір'я», «Роял-денс», «Шарм», «Ритми», «Елерина», «Марс», «Ренесанс», «Oltex», «Діалог», «Джем», «Кукарача», «Серпантин», «Олімп» та «Троянда». Були діти різного віку, від зовсім маленьких до найстарших, адже всього була 21 вікова категорія.

Змагання з бальних танців поділялися на дві програми - стандартну і латиноамериканську, до кожної з яких входило по п'ять танців: повільний вальс, віденський вальс, повільний фокстрот, квікстеп та танго - до стандартної програми; ча-ча-ча, самба, румба, пасадобль та джайв - до латиноамериканської програми.

Вважається, що, побачивши танець будь-якої людини, можна зазирнути в її душу, зрозуміти настрій. Буквально в кожен рух можна вкласти всю повноту почуття, будь-то повага, захоплення, невдоволення, страждання, ніжність чи любов. Оцінювали виступи імениті судді, які приїхали разом зі своїми колективами, - Віта Федина, Дем'ян Кулик, Наталія Маркевич, Ольга Зарицька, Ірина Бездушна, Артур, Едуард та Марія Ларіни, Сергій Гамарець, Ольга Деріга, Антоніна та Володимир Пекареви, Тетяна та Катерина Зирянова, Ксенія Рибачук та Лілія Псарюк. Головним та суворим суддею була Тетяна Георгіївна Василенко (м.Київ). Комісаром змагань виступив Артур Ларін, а лічильну комісію представив Ігор Чорний (м. Львів).

Чемпіонат проходив під патронатом Ліги танцю України, президентом котрої є Владислав Володимирович Пігулевський, який також був присутнім на змаганнях, та СБФТК Київської області - президент Ігор Вікторович Ларін. А також за підтримки Васильківського міського голови Сергія Григоровича Іващенка, який завжди допомагає у проведенні змагань з 2005 року, та місцевого відділу культури. Вони допомагають з наданням приміщень для цих заходів.

Загалом, чемпіонат пройшов на високому організаційному рівні. Варто зазначити, що першість у змаганнях саме васильківські бальники.

Катерина Манжура

За матеріалами:koda.gov.ua

Категорія: Васильків | Переглядів: 862 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)