Чт, 02.05.2024, 09:06    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Серпень » 23 »

В СБУ запідозрили, що націоналісти хотіли підірвати Януковича?


В СБУ запідозрили, що націоналісти хотіли підірвати Януковича?

16:25
 У СБУ підтвердили, що затримали злочинців, які мали намір скоїти вибух на День Незалежності.
"22 серпня ц.р. у м. Васильків Київської області співробітники СБУ затримали трьох учасників організованого злочинного угруповання, які мали намір скоїти вибух під час святкування Дня Незалежності", - йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.
Також у заяві йдеться, що під час обшуку приміщення, яке зловмисники орендували неподалік центральної площі, виявлено саморобний вибуховий пристрій (СВП), наповнений елементами ураження різного розміру (цвяхи, гайки тощо).
"За попередніми висновками експертної служби, у разі вибуху СВП радіус ураження може сягати понад сто метрів, що спричинило б людські жертви і значні матеріальні збитки", - наголосили в СБУ.
За даними слідства, зловмисники планували здійснити вибух 24 серпня у м. Києві або передмісті під час святкування Дня Незалежності України.
Окрім вибухівки, у приміщенні знайдено також близько 100 екземплярів листівок із закликами екстремістського характеру.
У СБУ також повідомили, що наразі тривають відповідні процесуальні дії, за результатами яких буде порушено кримінальну справу.
Зазначимо, що раніше повідомлялося про те, що в офісі організації "Патріот України" у Василькові (Київська область) було виявлено заяву із погрозою фізичної розправи над президентом Віктором Януковичем та вибуховий пристрій.
У свою чергу націоналісти стверджують, що ці речі їм підкинули з метою відкриття нової "запорізької справи".
 

СБУ "пасла" терористів-"патріотів" два дні і дві ночі

Операція по затриманню співробітниками Служби безпеки України зловмисників тривала дві доби. Про це повідомило джерело "Фокусу" в СБУ, знайоме з подробицями операції по затриманню підозрюваних терористів, які нібито готували масштабний вибух під час святкування Дня незалежності.
Джерело стверджує, що звинувачення силовиків у провокаціях безпідставні, і затримання підозрюваних у підготовці теракту пройшло у відповідності з усіма посадовими інструкціями.
"Безпосередньо сама операція тривала два дні і дві ночі. Оперативна група "пасла" підозрюваних цілодобово", - повідомило джерело.
За його словами, саморобний вибуховий пристрій було виявлено в нежитловому приміщенні, і на місці затримання, як повідомлялося раніше, дійсно були виявлені листівки, які закликають до зносу пам'ятників Леніну.
"Я особисто знаю хлопців, які брали участь у затриманні, - вони працювали чесно. Це не провокація", - зазначив співрозмовник видання.
Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ у Василькові Київської області затримали трьох учасників організованого злочинного угруповання, які 24 серпня планували здійснити вибух у Києві або передмісті.
Пізніше стало відомо, що затримані - активісти організації "Патріот України". У Соціал-національній асамблеї, членом якої є "Патріот України", заявили, що в приміщенні офісу була виявлена фальшива листівка, складена провокаторами від імені СНУ.

Затриманим націоналістам -"терористам" показали їхні акції та сцени педофілії

Служба безпеки України затримала ще одного активіста Соціал-національної асамблеї (СНА) Володимира Шпару через підозру у підготовці теракту. Згодом з-під варти на волю були випущені чотири націоналісти.
Як повідомили Gazeta.ua у Соціал-національній асамблеї, допити над затриманими велись вночі. За словами представників СНА, затриманих націоналістів під час допитів били і вимагали дати покази проти себе.
"Затриманим не дозволяли робити телефонні дзвінки та не повідомляли про них їхнім родинам. Адвокатів до них не допускали. Затриманих били і вимагали дати покази проти себе та організації. Зі сторони службовців СБУ йшли постійні погрози", - заявили у СНА.
За словами соратників підозрюваних, у трьох затриманих є малолітні діти - від 2 місяців наймолодшій і до 1,5 року найстаршій.
"Їхні дружини з дітьми готові взяти участь у прес-конференції. Готується скарга до Генпрокуратури", - додали у СНА.
Крім того, в організації уточнили, що був затриманий ще один активіст Соціал-національної асамблеї та "Патріот України" Володимир Шпара прямо біля під'їзду свого будинку.
Разом з тим, о 4:20 ранку з під арешту було звільнено співзасновника спортивного товариства "Соловей" ім. Романа Шухевчича Віталія Зателепу.
Як розповів Зателепа, окрім всього на допитах йому були пред'явлені DVD-диски, на яких в перемішку з акціями "Патріота України" були змонтовані сцени педофілії та інструкції з вибухової справи.
"Навіть співробітникам СБУ стало зрозуміло, що педофілія і "Патріот України" речі несумісні, і це елементарна підстава", - зауважив Зателепа.
Крім того, о 5:20 з під арешту були звільнені депутат Васильківської міської ради Сергій Бевз, член виконкому СНА Володимир Шпара, а о 5:35 - Максим Бандаренко . На цей час під вартою перебуває ще один боєць організації.
"Оперативність дій націоналістів, чесних журналістів та неспроможність ворогів не дали змогу ворогам сфабрикувати справу втиху", - резюмували у СНА.
Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ у Василькові Київської області затримали кількох активістів організації "Патріот України", які 24 серпня начебто планували здійснити вибух у Києві або передмісті. У Соціал-національній асамблеї, членом якої є "Патріот України", заявили, що в приміщенні офісу була виявлена ​​фальшива листівка, складена провокаторами від імені СНУ, із погрозою фізичної розправи над президентом Віктором Януковичем.
За матеріалами: Gazeta.ua
Категорія: Васильків | Переглядів: 1826 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)