Сб, 04.05.2024, 05:27    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Березень » 28 »

Васильківська районна рада провела семінар із секретарями сільських та селищних рад району


Васильківська районна рада провела семінар із секретарями сільських та селищних рад району

17:19
герб м.Васильків25 березня в залі засідань Васильківської районної державної адміністрації Васильківська районна рада провела семінар із секретарями сільських та селищних рад району.

Із вступним словом до присутніх звернувся голова Васильківської районної ради VI скликання Мазепа О.В..Олег Володимирович привітав запрошених на семінар секретарів, представив персонально кожного.

За тим, голова районної ради коротко ознайомив всіх з соціальним, економічним, культурним та духовним розвитком Васильківського району. В своїй доповіді Мазепа О.В. відмітив, що Васильківський район за своїми соціально - економічними показниками, промисловим потенціалом та сільськогосподарським комплексом є одним із найрозвинутіших регіонів Київської області.

Голова районної ради сказав, що в районі працює 10 промислових підприємств, 25 підприємств з участю іноземних інвесторів, 7 підприємств, які повністю належать іноземним інвесторам. Основна продукція, яку виробляють промислові підприємства: цукор – пісок, м’ясні та овочеві консерви. борошно, комбікорм, запасні частини та обладнання для цукрової і лісової промисловості, котельне обладнання.

В сільськогосподарському комплексі району працює 186 одиниць сільськогосподарських підприємств, у тому числі: 5 сільськогосподарських виробничих кооперативів, 9 приватних, 18 товариств з обмеженою відповідальністю, 6 державних підприємств, 6 відкритих акціонерних підприємств, 141 фермерське господарство, 1 дочірнє підприємство.

В жовтні 2010 року до районної ради обрано 86 депутатів. З них 43 депутати обрані в одномандатних мажоритарних виборчих округах та 43 обрані за партійними списками. До районної ради обрані депутати від 13 партій. Більшість в районній раді складають депутати від партії регіонів – це 37 депутатів. На другому пленарному засіданні районної ради затверджено Регламент роботи районної ради VI скликання, Положення про постійні комісії районної ради, утворено 12 постійних комісій , утворені та зареєстровані депутатські фракції – «Фронт змін», Партії регіонів у Васильківському районі, «Батьківщина», «Соціалісти Васильківщини». Станом на 25.03.2011 року проведено 5 сесій районної ради. Розглянуто 85 ключових і проблемних питань району та прийняті відповідні рішення.

На території району діють 43 адміністративно - територіальні одиниці-це сільські, селищні ради - органи місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ району . В VI скликанні обрано 39 сільських та 4 селищних голів. З них 15 обрано вперше ( жінок- 20, чоловіків -23). Секретарів обрано вперше – 16 ( чоловіків-4, жінок- 39).

Закінчив свою доповідь голова районної ради знайомством присутніх з виконавчим апаратом Васильківської районної ради. Мазепа О.В. відмітив, що посадові особи апарату ради завжди готові надати методичну допомогу щодо роз’яснення чинного законодавства в органах місцевого самоврядування.

Слідуючим виступив начальник відділу юридичного забезпечення виконавчого апарату районної ради Очківський Е.В. у своєму виступі ознайомив секретарів із законодавством, що регламентує діяльність місцевих рад. Також Очківський Е.В. приділив увагу вивченню питання розгляду заяв і звернень громадян.Вивчалось і питання щодо ведення та заповнення особових справ посадових осіб місцевого самоврядування, записів в трудових книжках.

Далі керуюча справами виконавчого апарату районної ради Вовк С.П. ознайомила секретарів з порядком ведення протоколів пленарних засідань та діловодства в сільських, селищних радах. Вовк С.П. також довела до присутніх важливість прийняття рішень по регламенту місцевої ради, положення про постійні депутатські комісії.

З інформацією щодо оформлення рішень на право власності на житлові будинки виступили Трофімов О.Ю.- заступник директора КП КОР "Васильківського БТІ", Іщенко Г.М. - реєстратор КП КОР "Васильківського БТІ" та Плющ О.С. - головний державний інспектор інспекції архітектурно - будівельного контролю в Київській області.

На останок, голова Васильківської районної ради подякував всім присутнім за плідну, змістовну роботу, побажав міцного здоров,я, натхнення, успіхів в роботі на благо розвитку рідної Васильківщини.
За матеріалами :Васильківщина НОВА Регіональна
Категорія: Васильків | Переглядів: 1034 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)