Чт, 25.04.2024, 23:11    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2013 » Січень » 29 »

ВІДКРИТТЯ АБОНЕНТСЬКОГО ВІДДІЛУ У ВАСИЛЬКІВСЬКОМУ РАЙОННОМУ ПІДРОЗДІЛІ


ВІДКРИТТЯ АБОНЕНТСЬКОГО ВІДДІЛУ У ВАСИЛЬКІВСЬКОМУ РАЙОННОМУ ПІДРОЗДІЛІ

01:22

Васильківський районний під­розділ ПАТ "АЕС Київобленер- го" 22 січня ц.р. урочисто від­крив оновлений абонентський відділ , де щодня буває багато відвідувачів.

Раніше абонентів обслуговували у тісній кімнаті відразу при вході в при­міщення РП. Тепер усі можуть зітхну­ти з полегшенням: для цього відведе­но праве крило першого поверху з міс­цями для відпочинку та касою Ощад­банку, де при необхідності можна про­вести всі платежі, як мовиться, не від­ходячи від каси.

У святковому оформленні тради­ційну стрічку перерізали Леонід Степанович ЗАЛУЖНИЙ, директор Західного регіону компанії  та В.А. КУКСЕНОК, начальник Васильківського районного підрозді­лу ПАТ "АЕС Київобленерго".

Говорить В.А. КУКСЕНОК 

-                      Після проведення реорганізації першого поверху під приміщення Васильківського районного підроз­ділу для прийому і обслуговуван­ня клієнтів було відведено праве кри­ло будівлі - найсвітліше і найзручні­ше, яке легко можна знайти, щой­но переступивши поріг. Одразу з не­величкого холу праворуч відвідувачі побачать завжди відкриті двері при­вітного абонентського відділу, в яко­му працюють наші професіонали. Для зручності оплати рахунків в кінці зали обслуговування клієнти можуть здійснити проплату в касі Ощадбанку. Графік роботи касира: з понеділка по четвер - з 8:00 до 17:00, у п’ятницю - з 8:00 до15:45 (обідня перерва - з 12:00 до 12:45).

Сподіваємось, клієнти Васильківсь­кого РП будуть задоволені рівнем об­слуговування фахівцями, які здійсню­ють прийом у просторому, оновлено­му та комфортному приміщенні.

Анастасія ІЛЛЯСЕВИЧ (Депар­тамент зовнішніх та внутрішньо- корпоративних зв’язків компанії):

-                      Клієнти для нашої компанії і її Ва­сильківського районного підрозділу зокрема є найціннішою громадою,

яка відображає загальносуспільні інтереси та заслу­говує на якісне об­слуговування. Саме тому з метою по­кращення умов об­слуговування клієн­тів ПАТ "АЕС Київ­обленерго" прово­дить стандартиза­цію робочих місць працівників район­них підрозділів.

Сьогодні ми від­криваємо оновле­ний відділ обслуговування клієнтів Васильківського районного підрозді­лу. Віднині кожен клієнт може вільно обрати віконце, в якому обслуговува­тиметься, скласти власні речі на по­личці або стільці, щоб не тримати в руках, присісти в разі необхідності очікування або ознайомитись з дета­льною інформацією на оновлених дошках оголошень.

Ірина БОНДАРЕНКО , начальник відділу по роботі зі спо­живачами компанії:

- З метою прискорення обслугову­вання та економії власного часу ПАТ "АЕС Київобленерго" пропонує клієн­там скористатися іншими видами сервісу. Наша компанія завжди праг­не бути відкритою до всіх клієнтів і йде їм назустріч, пропонуючи дис­танційні види обслуговування - по телефону та за допомогою мережі Інтернет. Для забезпечення телефон­ного обслуговування в компанії пра­цює сучасний Контактний центр, який централізовано приймає дзвінки від наших споживачів з 8:00 до 21:00 щодня без вихідних, а за складних погодних умов - цілодобово. Контакт­ний центр плідно співпрацює з дис­петчерами районних підрозділів, на­дає оперативну інформацію спожи­вачам, приймає показники лічильни­ків та надає консультації з розрахун­ків на оплату. Для зручності клієнтів номери контактних телефонів зазна­чені у рахунках. У разі виникнення складних ситуацій у питаннях електро­постачання чи обслуговування абоненти можуть звертатись за номером "гарячої лінії" Контактного цент­ру: (044) 459-07-40.

Окрім Контактного центру, в ком­панії функціонує Інформаційний консультаційний центр (ІКЦ).

Його основною метою є надання споживачам інформаційних консуль­тацій, підвищення рівня культури взаємовідносин і формування прозо­рого інформаційного середовища з різного роду питань щодо енерго­постачання. Фахівці ІКЦ проводять особистий прийом та листування зі споживачами за адресою центра­льного офісу товариства: м.Київ, 04136, вул. Стеценка, 1А, контакт. тел.: (044) 494-43-20, або завітайте на офіційний веб-сайт для запов­нення форми зворотнього зв'язку: http://www.aes-ukraine.com .

Компанія не стоїть на місці та прог­ресивно розвивається, впроваджує нові технології задля отримання зруч­ності оплати рахунків за електро­енергію. На сьогоднішній день спо­живачі мають можливість отримува­ти рахунки електронною поштою та оплачувати їх через мережу Інтер­нет. Це може зробити не лише впев­нений користувач комп'ютера, а й по­чатківець. Усе дуже просто. Ви захо­дите на сторінку http://www.portmone.com  проходите реєстрацію в системі та оплачуєте ваш рахунок за допомогою власної платіжної картки. Якщо ви бажаєте отримувати рахунки по email, можете звернутися за додатко­вою інформацією до фахівця з об­слуговування або з договірної роботи. Так само спрощено можна передава­ти показники лічильника за допо­могою SMS-повідомлення з мобі­льного телефону. Для передачі по­казника необхідно відправити пові­домлення на номер (067) 239-7-238. У тексті повідомлення слід зазначи­ти ваш особовий рахунок, вказаний у рахунку за електроенергію (дев'ять цифр, починається на цифру 2), а піс­ля пробілу - показник - усі цифри на лічильнику до коми.

Л. ЛЕЩЕНКО.

Фото автора.

За матеріалами: Газета «Життя і Слово»
Категорія: Васильків | Переглядів: 2073 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)