Пт, 03.05.2024, 17:40    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Березень » 28 »

Засідання Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення


Засідання Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення

17:24
25 березня 2011 року 0 10 години в залі Васильківської районної державної адміністрації Київської області помічник голови Васильківської районної державної адміністрації Київської області - голова Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради Совгира А.Г. провів чергове засідання Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, в якому взяли участь: заступник голови Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Одинець Ю.Г., секретар Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Лисенко О.П., члени Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення: Джанатова Л.С. – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Васильківської районної державної адміністрації Київської області, Гайдамаченко О.М. в.о.начальника служби у справах дітей Васильківської районної державної адміністрації Київської області; Цимбалюк Т.М – начальник відділу з питань фізкультури та спорту Васильківської районної державної адміністрації Київської області; Рихлевич С.Г. – директор Васильківського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Васильківської районної державної адміністрації Київської області, Київська Н.В. – начальник управління праці та соціального захисту населення Васильківської районної державної адміністрації Київської області; Задорожна Н.С. – начальник управління Пенсійного фонду України у Васильківському районі Київської області; Абрамова Н.М. – начальник відділу архітектури та містобудування Васильківської районної державної адміністрації Київської області; Здоровець Л.Є. – завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи Васильківської ОДПІ; представники Васильківської громадсько-політичної газети «Життя і слово» Марченко Г.В. та управління Держкомзему у Васильківському районі Безпалько О.П.

На вищезазначеному засіданні були розглянуті наступі питання:

- рекомендації Всеукраїнської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, прийняті у місті Києві 05 жовтня 2010 року «Надання безоплатної правової допомоги населенню та участь у цьому процесі студентської правничої молоді, як пріоритет у роботі Головного управління юстиції у Київській області»;

- рекомендації Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення: «Про підсумки огляду-конкурсу на краще висвітлення правової тематики і друкованих засобах масової інформації області»; «Про підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію право освітньої та право виховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах області»; «Про підсумки огляду конкурсу-на кращу організацію роботи міських, районних МКМР з правової освіти населення»; «Про підсумки огляду-конкурсу на краще забезпечення управліннями юстиції координаційно-методичної діяльності з правової освіти населення»; «Про підсумки роботи Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення за 2010 рік»;

- План роботи Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на 2011 рік;

- затвердження графіку виступів членів Васильківської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення у місцевих засобах масової інформації з питань роз’яснення чинного законодавства України.

За результатами розгляду вищезазначених питань були прийняті рекомендації Васильківської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Зазначені рекомендації направленні для врахування в подальшій роботі та належної організації їх виконання членами Васильківської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Також було зазначено на продовженні проведення виїзних консультативних пунктів з правової освіти населення в селища, села Васильківського району Київської області з метою надання правової допомоги жителям Васильківського району Київської області.

Так, за І квартал 2011 року за участю членів Васильківської МКМР з правової освіти населення та нотаріусів було здійснено виїзди консультативного пункту з правової освіти населення в смт Дослідницьке (25.01.2011) та с.Гвоздів (25.02.2011) Васильківського району Київської області. На прийом звернулось 40 громадян. Питання по яким звертались громадяни відносились до пенсійного, сімейного, цивільного, земельного, житлового, спадкового законодавства та соціального захисту населення.

На 30 березня 2011 року заплановано такий виїзд до с.Данилівка, який буде проведено на базі Данилівської сільської ради Васильківського району Київської області.
За матеріалами :Васильківська районна адміністрація
Категорія: Васильків | Переглядів: 1169 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)