Пт, 03.05.2024, 09:37    Ви увійшли як Гость | Група "Гости" | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід Стара форма входу
Меню сайту
Органи влади
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Звідки відвідувачі
Друзі сайта
Васильков.INFO Дошка безкоштовних оголошень України,Каталог сайтів,Каталог фірм,організацій та підприємств,Форум,Новини Каталог ссылок, Top 100. Информационный портал городов Украины — UKRMISTO
Головна » 2011 » Листопад » 14 »

Звіт голови Васильківської райради:попереду напружена робота


Звіт голови Васильківської райради:попереду напружена робота

16:24
- Одним із конкретних завдань, що стоять перед районною радою – це управління місцевим життям, а разом з тим і відповідальність депутатів за соціально-економічний розвиток та бюджет району,- наголосив голова районної ради Олег Мазепа. - Варто зазначити. що непростим був початок роботи районної ради, але в тому і полягає суть і мудрість ради щоб демонструвати злагоду і порядок і того вимагати від інших. Васильківська районна рада будує свою діяльність на принципах: народовладдя; законності; гласності; колегіальності; поєднання місцевих і державних інтересів; виборності; правової, організаційної та матеріально-фінансової самостійності в межах повноважень; підзвітності та відповідальності; державної підтримки та гарантії місцевого самоврядування; судового захисту прав місцевого самоврядування.

Важливим моментом у діяльності ради є контроль за виконанням рішень ради. Прийняті рішення виконавчим апаратом доводяться до виконавцям вчасно.

Хочу ще наголосити, що основною формою діяльності ради є і робота депутатів на своїх виборчих округах. Звичайно, більшість депутатів проводять прийом громадян, розглядають скарги і заяви, вирішують безліч щоденних проблем, що ставить сьогодення та виборці, відвідують сесії закріплених за ними сільських та селищних рад. Депутатами районної ради подано на розгляд сесій 11 депутатських запитів.Хочу відмітити активність таких депутатів, як Гейко Ірину Миколаївну, Левківського Сергія Васильовича, Полігалова Володимира Борисовича, Веремейчик Віктора Петровича, Сав'яка Олексія Вікторовича, Кузьменка Валерія Володимировича, Вітюка Василя Петровича, Рибченко Сергія Нечипоровича, Булуй Наталію Григорівну, Чухрай Наталію Миколаївну, Черпака Володимира Федоровича, Матушевича Леоніда Васильовича.

Станом на 27.10.2011 року проведено 9 сесій районної ради. Розглянуто 189 ключових і проблемних питань району та прийняті відповідні рішення, що стосуються життєдіяльності та життєзабезпечення бюджетних закладів, територіальних громад. Прийнято та затверджено районний бюджет Васильківського району на 2011 рік і Програму соціально-економічного та культурного розвитку Васильківщини на 2011 рік. Розглянуто та затверджено Програму розвитку скотарства та свинарства, Програму розвитку малого підприємництва у Васильківськомурайоні на 2011-2012 роки, районну програму «Відзнака» в бюджетній галузі на 2011-2015 роки, Програму поводження з твердими побутовими відходами у Васильківському районі на 2011-2015 роки , Програму залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату у Васильківському районі Київської області на 2010-2012 роки, цільову соціальну Програму розвитку цивільного захисту Васильківського району Київської області на 2011- 2013 роки, Програму розвитку системи освіти Васильківського району Київської області на 2011 – 2014 роки, Програму правової освіти населення Васильківського району Київської області на 2011 – 2014 роки, Васильківську районну Програму «Підтримка та відродження сіл Васильківщини на період до 2015 року».

В серпні місяці поточного року на сесії районної ради було прийнято рішення про вступ Васильківської районної ради до Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад».

Ефективність діяльності районної ради багато в чому залежить від злагодженості та професійності роботи її виконавчого апарату. Виконавчий апарат районної ради будує свою роботу на принципах законності і гласності, колегіальності і плановості, поєднанні місцевих і державних інтересів, відповідно до Регламенту районної ради. Виконавчий апарат тісно співпрацює з сільськими, селищними головами, надає допомогу постійним комісіям районної ради у підготовці питань та проектів рішень. Працівники виконавчого апарату надавали методичну допомогу в оформлені протоколів сесій, протоколів засідань постійних комісій.

Васильківщина надзвичайно перспективна у своєму розвитку. Тож спільно з територіальними громадами сіл і селищ району нам потрібно започатковувати справжнє самоврядування, навести порядок у власному домі, дбати про майбутнє нашого краю. Приємно зазначити, що за короткий час районній раді, спільними зусиллями з райдержадміністрацією, сільськими і селищними радами вдалось здійснити багато позитивного в кожній галузі соціально-економічного та культурного розвитку району.

За матеріалами:

Категорія: Васильків | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Категорії розділу
Відео [9]
Збірник відео
Калинівка [25]
Новини смт.Калинівка
Васильків [145]
Новини м.Васильків
Кримінальна хроніка [48]
Кримінальна хроніка МВС в Київській області
Підприємцю [25]
Підприємцю про бухгалтерський облік, оподаткування та звітність в Україні
Архів записів
Нові оголошення
[26.03.2011][Різне]
Пояс- жизни электрика (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам б/у насосы электродвигатель (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам раковину угловую со смесителем б/у (0)
[26.03.2011][Різне]
Продам печатную машинку Украина б/у (0)
[26.03.2011][Меблі]
Продам столы для кафе стулья б/у (0)
Наша кнопка
Ми будемо вам вдячні, якщо ви розмістите нашу кнопку у себе на сайті:

Юридичні послуги

Погода
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Проект ген.план. м.Василькова
Вверх
Copyright MyCorp © 2024 Умови використання сайту :Беріть інформацію на здоров`я. Але з гіперпосиланням на сам матеріал:)